Ξύλινη Co. μηχανημάτων επιτροπής Wude Suzhou, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Χρησιμοποιούμε τη μηχανή σας περίπου 7 έτη, κανένα πρόβλημα, ακριβώς κάποιο μικρό μικρό ζήτημα, μπορούμε να λύσουμε από το ourselve. Το Wude στο Ιράν είναι ένα διάσημο εμπορικό σήμα, η τιμή είναι υψηλή, η ποιότητα είναι επίσης ήρεμο αγαθό ......

—— Mohamad Zamiri

_Lydia, ο τοπ κύριος κ. Λι λέω ακόμα κι αν ο μηχανή τώρα έχω ένας μικρός πρόβλημα, αυτός περιμένω για ο εφεδρικός ανταλλακτικό, αλλά αυτός πραγματικά satified με σας μηχανή, αυτός λέω αυτός μηχανή είμαι καλός, αυτός μπορώ τοποθετώ MDF/PB, επίσης βράχος μαλλί πίνακας και cinement ..... Πολλοί άλλη επιχείρηση έρχονται να επισκεφτούν τη μηχανή σας.

—— Harry

Εάν αγοράζουμε τη νέα μηχανή, αγοράζουμε defenitly από την επιχείρησή σας

—— Hossein

Ο πελάτης μας που ήρθε να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας που όλοι είπαν ότι η μηχανή σας φάνηκε συμπαθητική, και η συσσώρευση και η τακτοποίηση επίσης συμπαθητικές.

—— Ο κ. Li

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Wude-βασισμένη η στο Suzhou Co. εξοπλισμού επιτροπής, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που αφιερώνεται στην Ε&Α και την παραγωγή της προηγμένης τεχνολογίας, αξιόπιστη ποιότητα, πρακτικός ξύλινος εξοπλισμός επιτροπής.

   

   

  Η επιχείρηση έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και έχει μια ομάδα πεπειραμένων σχεδιαστών και τεχνικών προϊόντων. Η επιχείρηση δίνει προσοχή στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και την τεχνική κατάρτιση προσωπικού, και έχει τις σχέσεις συνεργασίας και επιστημονικής έρευνας με πολλά εσωτερικά πανεπιστήμια, και με τα διάσημα πανεπιστήμια στο πανεπιστήμιο της Κίνας Tongji, το πανεπιστήμιο δασονομίας του Ναντζίνγκ και άλλες πτυχές της συνεργασίας έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης και ανάπτυξης προϊόντος.

   

  Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Wude Wood-based Panel Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lydia

Τηλ.:: 008618136188877

Φαξ: 86-512-66877453

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)